سند جامع سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهری مشهد رونمایی شد واکنش سازمان خصوصی سازی به شایعه تجمیع و عدم توزیع ۶۰ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت چهارمین سال خشکسالی در خراسان رضوی آغاز تحویل ۷۹ هزار قطعه سکه طلا از مرحله اول طرح پیش‌فروش سکه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق اردیبهشت بازنشستگان صندوق فولاد واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) یارانه نقدی اردیبهشت برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه سامان‌دهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی شرایط فروش علی الحساب محصولات مدیران خودرو اعلام شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی روی ریل جهش صنعتی| افزایش ۹۰ درصدی حجم سرمایه‌گذاری و صادرات صنعتی در خراسان رضوی ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟
سرخط خبرها

گزارش از بازار امروز مرغ و تخم مرغ مشهد (۲۶ آذرماه) | قیمت تخم مرغ به مرغ رسید

  • کد خبر: ۱۴۰۴۱۳
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
  • ۱
گزارش از بازار امروز مرغ و تخم مرغ مشهد (۲۶ آذرماه) | قیمت تخم مرغ به مرغ رسید
با وجود اینکه نرخ مصوب مرغ حدود ۶۳ هزار تومان است، عرضه و تقاضا قیمت مرغ را در اولین روز هفته حدود ۵۲ هزار تومان تعیین کرده است. قیمت تخم مرغ نیز با نرخ هر کیلو ۴۸ هزار تومان به قیمت حدودی هر کیلو مرغ رسیده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ هر کیلو مرغ در بازار امروز مشهد ۵۱ تا ۵۴ هزار تومان عرضه می‌شود و هر کیلو تخم مرغ در این بازار به حدود قیمت ۴۸ هزار تومان رسیده است. در گزارش میدانی شهرآرانیوز، فروشندگان مرغ بر تعیین نرخ مرغ بر اساس عرضه و تقاضا تأکید می‌کردند و به‌گفته آن‌ها این نرخ در طول روز نوسان دارد و بسته به تقاضای موجود در بازار این نرخ در طول شبانه‌روز تغییر می‌کند.
به‌گفته یکی از فروشندگان، افزایش و کاهش تقاضای مصرف‌کننده دلیل مشخصی ندارد و بر اساس تجربه وقتی قیمت مرغ افزایش پیدا می‌کند، تقاضا برای آن‌ها افزایشی می‌شود و وقتی قیمت آن کم باشد، رکود بر این بازار حاکم است. نمی‌توان گفت اکنون رکود بر بازار مرغ حاکم است، ولی آنچه مشخص است، این قیمت عرضه برای تولیدکننده مرغ به‌صرفه نیست و تولیدکننده برای فروش بیشتر زیر قیمت مصوب و بهای تمام‌شده تولید، عرضه می‌کند.

یکی از فروشندگان با اشاره به قیمت تخم مرغ در بازار امروز مشهد گفت: با شروع فصل سرد و کاهش تولید تخم مرغ، به‌طور معمول قیمت تخم مرغ افزایش پیدا می‌کند و اکنون قیمت تخم مرغ در بازار به ۴۸ هزار تومان رسیده است و افزایش قیمت در آن بیشتر به چشم می‌خورد.
به‌گفته یکی دیگر از فروشندگان محصولات پروتئینی در بلوار استقلال مشهد، افزایش تولید باعث شد قیمت‌ها تا حدودی متعادل شود و با وجود اینکه قیمت مصوب ۶۳ هزار تومان اعلام شد، در بازار حدود قیمت ۵۲ تا ۵۴ هزار تومان است.
خریداران بر این باورند که نظارت بر قیمت مرغ در بازار وجود ندارد، چراکه هر یک از عرضه‌کنندگان یک نرخ را اعلام می‌کنند و هر کیلو بین ۵۰ تا ۵۴ هزار تومان متغیر است. در‌حالی‌که قیمت مرغ کاهش داشته است، سایر هزینه‌های زندگی به قدری زیاد شده است که مسلما این قیمت برای اقشار مختلف جامعه سنگین است. متأسفانه حقوق‌ها ثابت است، ولی قیمت‌ها در طول سال سیر صعودی دارد. به‌دلیل هزینه‌های فراوان اگر در گذشته بیشتری با هر دفعه می‌خریدیم، اکنون به‌دلیل سهم زیاد هزینه‌ها نسبت به درآمد، میزان خرید خود را کاهش دادیم.

در خرید تضمینی قیمت مصوبی برای مرغدار تعیین نشده است

سلطان محمدی، عضو انجمن مرغداران مرغ گوشتی خراسان رضوی، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در این باره گفت:  نمی‌توان گفت قیمت مرغ قیمت دستوری است. قیمت مرغ دقیقا بر اساس عرضه و تقاضاست، چیزی که این روز‌ها بر بازار حاکم است. اما متأسفانه در ماه‌های گذشته تولیدکننده به تولید تشویق شد و الان هم که مازاد تولید است، دولت حاضر به جذب تولید از طریق خرید تضمینی نیست.
وی افزود: خرید تضمینی در حوزه مرغ و طیور مانند خرید تضمینی دولت در بحث آرد و گندم نیست و برای مرغدار قیمت مصوبی در میان نیست و محدودیت تحویل برای مرغدار وجود دارد.

پشتیبانی امور دام باید روزانه هزار تا ۱۵۰۰ تن مرغ جمع‌آوری کند

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب اسدالله‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی، در این باره گفته است: قیمت مرغ نسبت به هفته گذشته به سبب ازدیاد تقاضا از سوی مردم در ایام پایانی سال و شب یلدا تا حدودی افزایش یافته، اما هنوز به نرخ مصوب نرسیده است. 
او قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را ۳۸ تا ۳۹هزارتومان اعلام کرد و گفت: با توجه به اختلاف ۵ تا ۶هزار تومانی مرغ زنده با نرخ مصوب، بی‌تردید مرغ گرم هم باید همین شرایط را داشته باشد. در غیراین صورت دستگاه‌های نظارتی که مسئولیت پایش و نظارت را برعهده دارند، باید پاسخگو باشند.
اسدالله‌نژاد می‌گوید: با توجه به مازاد تولید، پشتیبانی امور دام با ورود به خرید، باید روزانه هزار تا هزار و ۵۰۰ تن مرغ از بازار جمع‌آوری کند تا قیمت به ثبات برسد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با تأکید بر جوجه‌ریزی ماهانه ۱۰۵ تا ۱۱۰ میلیون قطعه در واحد‌های مرغداری گفت: بنده معتقدم که جوجه‌ریزی آذرماه به بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه می‌رسد. تاکنون هیچ تسهیلاتی در اختیار مرغداران قرار نگرفته است و هیچ‌گونه قراردادی برای جمع‌آوری مرغ مازاد و پرداخت تسهیلات منعقد نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
0
0
خوب اول مرغ بود یاتخم مرغ همه دنیا دنبال پیشرفت اقتصادی ما درگیر مرغ وتخم مرغ خدایا خدایاخدایا تاکی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->